Sulurile de la Durleşti

Durleşti este o suburbie a Chişinăului. La Centrul Creştin din Durleşti, în sala de întruniri avem nişte suluri cu versete biblice pe pereţi. În faţă, la dreapta crucii: „Isus Christos este acelaşi ieri şi azi şi în veci.” (Evrei 13.8). Tot în faţă, dar în stînga: „Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie!”(Marcu 1.15).

Pe peretele din dreapta: „Dumnezeu este dragoste şi cine rămîne în dragoste, rămîne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămîne în el.”(I Ioan 4.16) şi „Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti.”(Matei 4.10).

Dar pe peretele din stînga e un singur sul, între ferestre: „Să învăţaţi să nu treceţi peste ce este scris!” (I Corint 4.6). De ce am ales acest verset? Pentru că exprimă principiul Sola Scriptura, care e atît de important pentru urmaşii Domnului Isus. Gîndirea mea creştină s-a format pe baza acestui principiu. Am învăţat să primesc răspunsurile la felurite întrebări din Cuvîntul lui Dumnezeu, adică de la Însuşi Dumnezeu. Credinţa mea este credinţa în Cuvîntul lui Dumnezeu. Eu îl cred pe Dumnezeu pe cuvînt.

Anunțuri

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: